/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Фасоль
Сірка в продуктах харчування і організмі людини - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.10.2017
Новости про фасоли, новости, подробности относительно фасоли
Фасоль
Сірка в продуктах харчування і організмі людини - UkrMedia
UkrMedia Хорошим джерелом сірки в продуктах є сир, яйця, молюски, риба, пісна яловичина і молочні вироби. Менш багаті макроелементом практично всі рослинні продукти. Більша кількість сірки містять: горох, капуста, квасоля, часник, цибуля, зародки ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.10.2017
Смотреть все новости в разделе Фасоль