/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Квасоля
Сірка в продуктах харчування і організмі людини - UkrMedia
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2017
Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі
Квасоля
Сірка в продуктах харчування і організмі людини - UkrMedia
UkrMedia Хорошим джерелом сірки в продуктах є сир, яйця, молюски, риба, пісна яловичина і молочні вироби. Менш багаті макроелементом практично всі рослинні продукти. Більша кількість сірки містять: горох, капуста, квасоля, часник, цибуля, зародки ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.10.2017
Дивитись всі новини в розділі Квасоля