/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа кукурудзяна  

Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних

Крупа кукурудзяна


Фыцка мишын, либжа и кабынта. Какие блюда готовят жители Северного Кавказа - Рамблер Новости



Рамблер Новости
кукурузная крупа - 200 гр молоко - 600 мл сметана - 200 гр соль, сахар по вкусу. Приготовление: просеиваем и промываем кукурузную крупу, в кастрюле вскипятим молоко и понемногу всыпаем крупу, помешивая, чтобы не образовались комочки. Варим, помешивая, пока крупа не ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна