/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Персики  

Новини про персики, новинки, детальна інформація відносно персиків

Персики


Постная средневековая кухня - Литовский курьер



Литовский курьер
1 ч. л. семян зиры, 1/2 ч. л. молотого белого перца, 1/4 стакана меда, 1/4 стакана белого винного уксуса, 1 щепотка сушеной мяты, 4 крупных персика, спелых или слегка недозрелых, 2 ст. л. оливкового масла. Разогрейте духовку до 175
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Персики