/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Фарш ручной обвалки от Томской птицефабрики - News.Unipack.Ru



News.Unipack.Ru
На этикетке нового фарша указано: «Столичный (ручной обвалки)». Обвалка — это отделение мяса от костей. Ее производят двумя способами: механическим и ручным. В первом случае тушки пропускают через пресс, фарш получается однородным, похожим на пасту. Во втором мясо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.02.2014




Дивитись всі новини в розділі Фарш