/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Фарш ручной обвалки от Томской птицефабрики - News.Unipack.Ru
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.02.2014
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Фарш ручной обвалки от Томской птицефабрики - News.Unipack.Ru
News.Unipack.Ru На этикетке нового фарша указано: «Столичный (ручной обвалки)». Обвалка — это отделение мяса от костей. Ее производят двумя способами: механическим и ручным. В первом случае тушки пропускают через пресс, фарш получается однородным, похожим на пасту. Во втором мясо ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.02.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш