/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Голландський соус - Інформаційний портал MistInfo
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.11.2013
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Голландський соус - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo 5. Починаємо вливати масло, яке вже розтануло. Спочатку по краплі, не перестаючи збивати, потім трохи більшими порціями. Білий осад, що утворився в олії на дні каструльки, вливати не потрібно. Крем повинен стати густим, як жирні вершки. 6. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.11.2013
Смотреть все новости в разделе Сливки