/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Мясо птицы
Як зменшити ризик від вживання червоного м'яса? МОЗ радить - Вікна online
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 07.12.2018
Новости про мясо птицы, новости, подробности относительно мяса птицы
Мясо птицы
Як зменшити ризик від вживання червоного м'яса? МОЗ радить - Вікна online
Вікна online Червоне і процесоване м'ясо. Що це і в чому різниця? До червоного м'яса відносять м'ясо ссавців: передусім, свинину, яловичину і баранину. М'ясо птиці до цього переліку не входить. Більшість процесованих м'ясних продуктів також містять ... - |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 07.12.2018
Смотреть все новости в разделе Мясо птицы