/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Молоко
Вчені: при вживанні ферментованих молочних продуктів знижується ризик інфаркту міокарда - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.11.2018
Новости про молоко, новости, подробности относительно молока
Молоко
Вчені: при вживанні ферментованих молочних продуктів знижується ризик інфаркту міокарда - UkrMedia
UkrMedia До ферментованих молочних продуктів відноситься сир, йогурт, кварк (м'який сир), кефір і кисле молоко. Згідно з даними попередніх досліджень, вони надають позитивний вплив на ліпідні профілі крові і знижують ризик захворювань серцево-судинної системи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.11.2018
Смотреть все новости в разделе Молоко