/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Журналісти розповіли про секрети приготування традиційної ... - Голос Карпат.ІНФО
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.07.2018
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Журналісти розповіли про секрети приготування традиційної ... - Голос Карпат.ІНФО
Голос Карпат.ІНФО Місцеві стверджують, що справжнім він може вийти лише тут, у Карпатах, де від корівок, що паслися на екологічно чистих пасовищах, беруть молоко для вершків та сметани, які тримають у коморі три дні. Сметана та вершки – база баношу. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.07.2018
Смотреть все новости в разделе Сливки