/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука пшеничная
5 улюблених продуктів, підвищують ризик розвитку раку - Голос Одеси
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.04.2018
Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной
Мука пшеничная
5 улюблених продуктів, підвищують ризик розвитку раку - Голос Одеси
Голос Одеси ... вживання попкорну, так як він насичений хімікатом перфторірованний карбоновою кислотою, також міститься в тефлоні. Вчені з Університету Каліфорнії з'ясували, що це речовина істотно підвищує ризик пухлин печінки, сечового міхура, нирок і яєчок. Інші ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.04.2018
Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная