/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мука    / Мука пшеничная  

Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной

Мука пшеничная


5 улюблених продуктів, підвищують ризик розвитку раку - Голос Одеси



Голос Одеси
... вживання попкорну, так як він насичений хімікатом перфторірованний карбоновою кислотою, також міститься в тефлоні. Вчені з Університету Каліфорнії з'ясували, що це речовина істотно підвищує ризик пухлин печінки, сечового міхура, нирок і яєчок. Інші ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 23.04.2018


Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная