/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Грибы
Кухня вихідного дня. Калуська майстриня поділилася рецептами ... - Вікна online
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.06.2017
Новости про грибы, новости, подробности относительно грибов
Грибы
Кухня вихідного дня. Калуська майстриня поділилася рецептами ... - Вікна online
Вікна online Гриби мають бути цілими, без червоточин. Їх обов'язково переробляти в день збору. Методи переробки —сушка, мороження, консервування, соління. Найпростіше — сушка в електросушарках, але не матимуть того аромату й близько, що сушка ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.06.2017
Смотреть все новости в разделе Грибы