/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Готуємо телятину під трюфельним соусом - 20 хвилин
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 13.05.2017
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Готуємо телятину під трюфельним соусом - 20 хвилин
20 хвилин Поки телятина маринується, шеф-кухар відварює моркву та стручкову квасолю у підсоленій воді. - З селери нам потрібно зробити пюре, тому її ми теж відварюємо, - каже Віктор. - Через хвилин 10-15 зливаємо з неї воду, додаємо вершки, солимо, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 13.05.2017
Смотреть все новости в разделе Сливки