/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Ніжне м'ясо в цибуляно-яблучному соусі - Сайт "Є"
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.01.2017
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Ніжне м'ясо в цибуляно-яблучному соусі - Сайт "Є"
Сайт "Є" Додати спеції і тушкувати на маленькому вогні 40 хвилин. Холодні вершки змішати з борошном і влити тонкою цівкою в каструлю з м'ясом, цибулею і яблуком. Посолити і тушкувати ще 10-15 хвилин до утворення густого, однорідного соусу. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.01.2017
Смотреть все новости в разделе Сливки