/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Баранина
ВООЗ: Споживання м'ясопродуктів підвищує ризик захворювання на рак - Deutsche Welle
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.10.2015
Новости про баранину, новости, подробности относительно баранины
Баранина
ВООЗ: Споживання м'ясопродуктів підвищує ризик захворювання на рак - Deutsche Welle
Deutsche Welle До неї вже включені, зокрема, тютюн та азбест, щодо яких є "достатньо доказів" відносно їхнього впливу на виникнення раку. Червоне м'ясо, таке як яловичина, баранина та свинина, експерти віднесли до групи 2А - "можливих" канцерогенів. До цієї групи ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.10.2015
Смотреть все новости в разделе Баранина