/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Фасоль
Продукти з великим вмістом кальцію знижують ризик утворення ... - Хрещатик
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 09.08.2013
Новости про фасоли, новости, подробности относительно фасоли
Фасоль
Продукти з великим вмістом кальцію знижують ризик утворення ... - Хрещатик
Хрещатик Відмінним джерелом кальцію вважаються бобові культури, серед яких особливо виділяються квасоля, горох, боби, соя, сочевиця і зелений горошок. Вважається, що набагато більше кальцію в порівнянні з сиром міститься в кунжуті, мигдалі і маці. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 09.08.2013
Смотреть все новости в разделе Фасоль