/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Мороженое
Генетика людини впливає на її смакові вподобання, – вчені - Західна інформаційна корпорація
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.06.2014
Новости про мороженое, новости, подробности относительно мороженого
Мороженое
Генетика людини впливає на її смакові вподобання, – вчені - Західна інформаційна корпорація
Західна інформаційна корпорація Стало відомо, що 17 незалежних генів впливають на смакове сприйняття таких продуктів, як бекон, артишок, кава, шоколад, цикорій, йогурт, сир, хліб з маслом, морозиво, апельсиновий сік, біле вино, гриби. При цьому автори роботи відзначили, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.06.2014
Смотреть все новости в разделе Мороженое