/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Який ступінь просмажування м'яса є найкориснішим - ОКІА "Новини Полтавщини"
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2019
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Який ступінь просмажування м'яса є найкориснішим - ОКІА "Новини Полтавщини"
ОКІА "Новини Полтавщини"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Неправильно приготоване м'ясо може призвести до негативних наслідків – харчового отруєння, кишкової інфекції, тощо. Тому потрібно обирати ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Яловичина