- • Для виробництва безалкогольних напоїв
- • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
- • Для виробництва ковбасних виробів
- • Для виробництва кондитерських виробів
- • Для виробництва котлет
- • Для виробництва макаронних виробів
- • Для виробництва морозива
- • Для виробництва оцту
- • Для виробництва пельменів
- • Для виробництва салатів
- • Для виробництва солоду
- • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
- • Для виробництва сухофруктів
- • Для виробництва тесту
- • Для виробництва хлібобулочних виробів
- • Для виробництва цукру
- • Для квашень і маринадів
- • Для консервування продуктів
- • Для крохмалопаточної промисловості
- • Для масложирового виробництва
- • Для обробки яйця
- • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
- • Для переробки риби і морепродуктів
- • Для переробки чаю та кави
- • Для перероблення м'яса та птиці
- • Устаткування по переробці горіхів, насіння
- • Устаткування по переробці зернових продуктів
- • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для виробництва продуктів харчування
/ Для переробки чаю та кави
Як українець став одним із найбільших виробників чаю у світі - 24 Канал
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.06.2016
Новини про обладнання для переробки чаю та кави, новинки, детальна інформація відносно обладнання для переробки чаю та кави
Для переробки чаю та кави
Як українець став одним із найбільших виробників чаю у світі - 24 Канал
24 Канал
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Дмитро Гренюк — син українських емігрантів, котрий у 1936 році заснував бренд "Rosamonte" в Аргентині, який виробляє чай мате. Мате — це улюблений напій у Південній Америці. Для цього чаю вирощують спеціальний кущ, а тонізувальні властивості його листків відкрили ще багато століть тому. У 1936 році Дмитро Гренюк разом зі своєю дружиною Каталіною Федорак висадили першу плантацію кущів мате та почали вивчати усю специфіку цього бізнесу. Адже при вирощуванні цього чаю треба дотримуватись певних правил. По-перше, треба збирати не тільки листя, а ще й молоді гілки. Потім потрібно, щоб зірвані па...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Для переробки чаю та кави