/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Казеїн
Как "потушить" острую еду? - Телеграф
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.06.2013
Новини про казеїн, новинки, детальна інформація відносно казеїну
Казеїн
Как "потушить" острую еду? - Телеграф
Телеграф По мнению специалистов, лучше всего нейтрализует жгучесть белок казеин. Поэтому в критической ситуации нужно пить йогурт и молоко, есть сметану или мороженое. Все они богаты казеином. Также неплохо справляется с этой задачей ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Казеїн