/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Як приготувати та правильно їсти хінкалі, - учасник "Пекельної кухні" Георгій Хучуа - ОГО
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2014
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Як приготувати та правильно їсти хінкалі, - учасник "Пекельної кухні" Георгій Хучуа - ОГО
ОГО
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Відомий грузинський кухар: "Тісто для хінкалі має бути еластичним, але тугим. Адже повинно витримати кипіння бульйону всередині себе і в жодному ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Фарш