/ Стрічка новин
/ Обладнання
/ Для тваринництва
/ Для забою і переробки
Значення оцінки якості м'ясо-сальної продукції свинарства - Аграрний тиждень
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2013
Новини про обладнання для забою і переробки, новинки, детальна інформація відносно обладнання для забою і переробки
Для забою і переробки
Значення оцінки якості м'ясо-сальної продукції свинарства - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Останнім часом значно підвищилось виробництво пісної свинини. Аналіз ретроспективи змін якості м\'яса та сала свиней великої білої породи за ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Для забою і переробки