/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Йогурт
Користь чи шкода? Все, що потрібно знати про найпопулярніший дієтичний продукт - Znaj.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2018
Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта
Йогурт
Користь чи шкода? Все, що потрібно знати про найпопулярніший дієтичний продукт - Znaj.ua
Znaj.ua Для додання йогурту в'язкої консистенції, в нього додають такі стабілізатори: модифікований крохмаль E1442, карагенан Е407, ксантанова камедь Е415. А генномодифіковані крохмаль Е414 (навіть якщо на йогурті стоїть знак " без ГМО) шкодить підшлункової ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Йогурт