- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Манго
Пальчики оближеш: рецепт глазурованого манго в білому вині - Znaj.ua
Новини про манго, новинки, детальна інформація відносно манго
Манго
Пальчики оближеш: рецепт глазурованого манго в білому вині - Znaj.ua
Znaj.ua Час підготовки: менше 30 хвилин. Час приготування: 10-30 хвилин. Порції: 2. Інгредієнти: Для сабайона: 4 яєчних жовтка 55 г цукру 150 мл білого вина 150 мл подвійних вершків, збиті. Для подачі: 1 манго, очищений і нарізаний Реєстрація / авторизація Дата подачі: 01.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Манго
|