/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Сироватка  

Новини про сироватку, новинки, детальна інформація відносно сироватки

Сироватка


10 фактів про український борщ, яких ви точно не знали - Погляд - Новини Чернівців і області



Погляд - Новини Чернівців і області
Першими закислювачами для борщу слугували сироватка, кисле молоко, кисла капуста, ягоди або незрілі яблука. Томатна ж заправка з'явилася в українському борщі лише в кінці XIX – на початку XX столітті, коли в Україні остаточно прижилися ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Сироватка