/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Рецепт дня: Рулетики из баклажанов и запеченного перца - Собеседник



Собеседник
3. Баклажан разрежьте вдоль на ломтики толщиной 7–8 мм, обжарьте на сухой сковороде (лучше гриль). 4. Смешайте лимонный сок, оливковое масло, соль и перец, сбрызните этой смесью термически обработанные овощи. 5. Выложите на каждый ломтик баклажана по кусочку перца, ...
Рамблер/женский (пресс-релиз)


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан