- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Яєчний порошок, меланж
Почему в 1970-х годах изменился ГОСТ на колбасу - Рамблер/новости
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.05.2018
Новини про яєчний порошок, меланж, новинки, детальна інформація відносно яєчного порошка, меланжу
Яєчний порошок, меланж
Почему в 1970-х годах изменился ГОСТ на колбасу - Рамблер/новости
Рамблер/новости В состав могли входить жилованная свинина и телятина, а также жилованная односортная козлятина и баранина (не возбранялось и замороженное мясо); жир-сырец свиной и говяжий, шпик боковой и хребтовый; обработанные субпродукты, яичный меланж, сухие сливки и мука первого сорта. [С-BLOCK]. Так, на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Яєчний порошок, меланж