- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Картопля
Крохмаль, за який організм скаже “дякую” - Коломия Сьогодні - Новини Коломиї, Коломийщини та Прикарпаття (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.06.2018
Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі
Картопля
Крохмаль, за який організм скаже “дякую” - Коломия Сьогодні - Новини Коломиї, Коломийщини та Прикарпаття (Блог)
Коломия Сьогодні - Новини Коломиї, Коломийщини та Прикарпаття (Блог) Тип II (RS II) — це сирі продукти, крохмаль яких також не перетравлюються — сира картопля або картопляний крохмаль, зелені банани. Тип III (RS III) — ретроградний крохмаль, що утворюється, коли відварюють та охолоджують продукти, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Картопля