/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно амарантове  

Новини про борошно амарантове, новинки, детальна інформація відносно борошна амарантового

Борошно амарантове


Мамо, я амарант люблю: колишній інженер та рок-музикант ... - AgroDay.com.ua



AgroDay.com.ua
... 50% шліфованої крупи, 20% борошна і 30% зародка. Технологія не доведена до ідеалу і дає тільки 1,5% олії. Зате, за словами Андрія Шведова, використовуючи цю технологію, вони можуть виробляти унікальну в Європі амарантового крупу.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно амарантове