- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно рисове
Тибетський репортаж, або Подорож із Лхаси до Лінчжі - Голос України
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.06.2018
Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового
Борошно рисове
Тибетський репортаж, або Подорож із Лхаси до Лінчжі - Голос України
Голос України Справжній тибетський чай (тсампа) — незвична для нас штука, його готують з ячмінного борошна, масла плюс настій зі свіжозаварених листків чаю. Ця рідина більше нагадує молочну ... Традиційний напій тибетців — рисове вино (п'ять градусів). |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 01.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове