- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Яблука
Кулінарна марка: що готувати, коли свята тривають - Україна молода
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.04.2018
Новини про яблука, новинки, детальна інформація відносно яблук
Яблука
Кулінарна марка: що готувати, коли свята тривають - Україна молода
Україна молода ... літра молока, 2 столові ложки борошна, 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю, пакетик ванільного цукру, 150 г цукру, 300 г масла (я заварювала «Пудинг вершковий» і збила з маслом). Крем розділити на 4 частини. Яблучна начинка: 2 кг яблук; 0,5 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Яблука