/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Сметана  

Новини про сметану, новинки, детальна інформація відносно сметани

Сметана


Как в ресторане: готовим правильную творожную пасху - Мир24



Мир24
Сметана должна быть не менее 30% жирности, сливочное масло – мягким, пластичным, но не растаявшим до конца. Итак, творог протереть через мелкое сито, соединить с сахаром, желтками, сметаной и взбить до кремообразного состояния миксером. Полученную смесь уваривать на водяной бане в течение 30 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Сметана