/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Фондю: історія страви і найкращі рецепти - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.02.2018
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Фондю: історія страви і найкращі рецепти - Сегодня
Сегодня Де з'явилося вперше блюдо фондю – досі сперечаються між собою швейцарці і французи. За однією з версій, сім століть назад швейцарські пастухи брали з собою в гори хліб, сир і вино. З начиння з ними завжди був глиняний горщик, в якому на вогні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.02.2018
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове