/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Гриби
Грибний суп заправляють пряженим борошном - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.02.2018
Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів
Гриби
Грибний суп заправляють пряженим борошном - Gazeta.ua
Gazeta.ua Смажене на сковорідці борошно додають у суп за кілька хвилин до готовності. Розчиняють попередньо у склянці холодної води. — Під час посту готую суп із сушених грибів, — розповідає 33-річна Мар'яна Добрянська зі Львівщини. — Найбільше люблю на білих ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.02.2018
Дивитись всі новини в розділі Гриби