- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Рецепт варенья из кабачков от качканарского садовода - Качканарский Четверг
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.10.2013
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Рецепт варенья из кабачков от качканарского садовода - Качканарский Четверг
Качканарский Четверг Для приготовления необычного блюда, по ее словам, потребуется по одному килограмму очищенных от кожуры кабачков и сахара, около 150 граммов яблок (можно с кожурой, но обязательно без семечек), по 100 граммов сока лимона и очищенного имбиря. - Сначала на средней терке ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.10.2013
Дивитись всі новини в розділі Кабачок