/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гречане  

Новини про борошно гречане, новинки, детальна інформація відносно борошна гречаного

Борошно гречане


П'яне печиво: рецепт кондитерки для опохмела - UkrMedia



UkrMedia
Якщо приготувати печиво з бурбона і жиру бекону, то вийде солодке для тих, кому вже можна вживати спиртні напої. Натопити жир з бекону простіше пареної ріпи: кинь його на сковорідку і підсмаж, передає Ukr.Media. Все, що натечет, перелий в окремий посуд ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно гречане