/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно рисове  

Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового

Борошно рисове


Різдво в Україні. Шведи п'ють вино, а німці стрибають зі стільців - UkrMedia



UkrMedia
За день до Святвечора випікається куха - здоба квадратної форми висотою 5-6 см, яка зверху змащується варенням і посипається присипкою з борошна, масла і цукрової пудри. Замість куті ми готуємо солодку рисову кашу, яка в народі називається каша гномика ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове