- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно рисове
Справжнє Ham.Lo: київський хамон утричі дешевший, ніж ... - AgroDay.com.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.11.2017
Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового
Борошно рисове
Справжнє Ham.Lo: київський хамон утричі дешевший, ніж ... - AgroDay.com.ua
AgroDay.com.ua «Оброблене й засолене м'ясо сушимо 4-5 місяців, воно тим часом втрачає вологу, далі 6-8 місяців зберігається підвішеним, вкрите пастою із жиру і рисового борошна», – пояснює технологію приготування хамону Юрій Сербін. Підприємці роблять ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове