/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
Огурцы как бочковые. Консервация холодным рассолом - Час Пик
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2017
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Огурцы как бочковые. Консервация холодным рассолом - Час Пик
Час Пик Этот рецепт достаточно редкий, мало кому знакомый, но очень простой и легкий тем, что в нем не нужно делать маринад, кипятить воду, заливать огурцы кипятком, затем сливать. Простота этого рецепта заключается в холодном рассоле. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація