- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Соуси, кетчуп, майонез, пасти
ГУРМАН. Вонтон, Дим Сум, жареные огурцы в кляре – рецепты из Китая - Сайт информационного агентства "Минск-Новости"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.11.2017
Новини про соуси, кетчуп, майонез, пасти, новинки, детальна інформація відносно соусів, кетчупів, майонезу, пасти
Соуси, кетчуп, майонез, пасти
ГУРМАН. Вонтон, Дим Сум, жареные огурцы в кляре – рецепты из Китая - Сайт информационного агентства "Минск-Новости"
Сайт информационного агентства "Минск-Новости" В отдельной посуде взболтать бульон, уксус, 1 ст. л. соевого соуса, сахар и кетчуп. Затем поставить на огонь и довести до кипения. Выложить в основу порезанные кубиками овощи, перемешать. Развести в воде 2 ст. л. крахмала, влить его в овощи и еще раз довести до кипения. Сделать ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Соуси, кетчуп, майонез, пасти