/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Йогурт  

Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта

Йогурт


Скажи мне, что ты ешь. 7 самых необычных ингредиентов, добавляемых в нашу еду - ФОКУС



ФОКУС
"Йогурт является результатом бактериального брожения", — напоминает Брендон Ли. По его мнению, происхождение этого кисломолочного продукта уже само по себе — отталкивающий фактор. Конечно, йогурт полезен: в состав вкусного продукта входят лакто- и бифидобактерии, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.09.2017




Дивитись всі новини в розділі Йогурт