- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Картопля
Кулінар Євген Клопотенко: Про те, як зробити шкільні обіди ... - Точка доступу
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.08.2017
Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі
Картопля
Кулінар Євген Клопотенко: Про те, як зробити шкільні обіди ... - Точка доступу
Точка доступу Ньоккі – це лише картопля з яйцем і борошном. Нічого незвичайного немає, звичайні ліниві вареники. Але ми зробимо їх трішки інакше, з європейською назвою. Тому що хочемо, щоб діти крім того, щоб їли смачно, ще й навчалися і не лякалися ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Картопля