/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Морозиво
Японський кондитер випадково створив морозиво, яке не тане в ... - Новое Время
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.08.2017
Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива
Морозиво
Японський кондитер випадково створив морозиво, яке не тане в ... - Новое Время
Новое Время "Рідкий поліфенол володіє властивостями, які ускладнюють відділення води і масел, що містяться у фруктовому морозиві. Це дозволяє зберігати первинну форму морозива і уникнути його танення", - пояснив творець нового десерту. - |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.08.2017
Дивитись всі новини в розділі Морозиво