/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Фарширована капуста - НОВА Тернопільська газета



НОВА Тернопільська газета
100 г свинячого або яловичого фаршу (або курка, індичка) 2 столові ложки вершкового масла 15 г довгого рису 2 цибулини 2 столових ложки олії яйце — 1 шт. суміш перців — на свій смак (можна «трав'яний перець» — суміш: коріандр, майоран, паприка ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.07.2017




Дивитись всі новини в розділі Фарш