/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Фарширована капуста - НОВА Тернопільська газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2017
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Фарширована капуста - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета 100 г свинячого або яловичого фаршу (або курка, індичка) 2 столові ложки вершкового масла 15 г довгого рису 2 цибулини 2 столових ложки олії яйце — 1 шт. суміш перців — на свій смак (можна «трав'яний перець» — суміш: коріандр, майоран, паприка ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2017
Дивитись всі новини в розділі Фарш