/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно рисове  

Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового

Борошно рисове


В Україні починається масляний тиждень: універсальні рецепти ... - Украинские Новости



Украинские Новости
Дрібно порізати цибулю, печериці порізати пластинками. Подрібнити зелень, сир потерти на крупній тертці. Спасерувати цибулю в олії, додати гриби і готувати їх на середньому вогні, поки не випарується рідина. В кінці додати борошно, потім ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове