/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Хорватське печиво «Дідусеві вуса» - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Розтерти жовток із цукром, додати масло, ванілін, сіль, борошно, розпушувач. Замісити тісто, поступово доливаючи молоко (воно має бути гладке, еластичне та не повинно липнути до рук; якщо тісто щільне, долити трохи молока, якщо занадто ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна