/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Горіхи
Євген Клопотенко в абрикосове варення додає алкоголь - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2017
Новини про горіхи, новинки, детальна інформація відносно горіхів
Горіхи
Євген Клопотенко в абрикосове варення додає алкоголь - Gazeta.ua
Gazeta.ua Абрикос "любить" коньяк і горіхи. Горіхів чим більше, тим смачніше. Краще брати грецькі, бо решта всі дуже дорогі", - радить кухар.. Їх почистити і підсмажити на сковороді 1-2 хвилини, щоб ефірні масла розкрилися. Вони мають бути цілими. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Горіхи