/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Горіхи  

Новини про горіхи, новинки, детальна інформація відносно горіхів

Горіхи


Євген Клопотенко в абрикосове варення додає алкоголь - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Абрикос "любить" коньяк і горіхи. Горіхів чим більше, тим смачніше. Краще брати грецькі, бо решта всі дуже дорогі", - радить кухар.. Їх почистити і підсмажити на сковороді 1-2 хвилини, щоб ефірні масла розкрилися. Вони мають бути цілими.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Горіхи