/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Курка у смородині має кислинку - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.09.2013
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Курка у смородині має кислинку - Gazeta.ua
Gazeta.ua Курка зі смородиною схожа на ресторанну. М'яка, соковита, з кислинкою. Цілу птицю миє та ріже на шматки. У великій пательні нагріває олію і кидає м'ясо. — Секрет смачного м'яса — класти в гарячу олію. Підсмажую 10 хвилин до легкої скоринки ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.09.2013
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці