/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Гречка смажена  

Новини про гречку смажену, новинки, детальна інформація відносно гречки смаженої

Гречка смажена


Готуємо вдома солену карамель - Інформаційний портал <<Гречка>>



Інформаційний портал <<Гречка>>
В мене цього разу був подрібнений смажений фундук. Будьте обережні! коли вкинете їх і почнете мішати буде шипіти і шкварчати, підніматись шапкою — це нормально. Головне бережіть руки, адже температура плавлення цукру 160-190
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Гречка смажена