/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


Хліб як символ українського народу. Обряди, звичаї та цікаві ... - Сайт телекомпании "Ривне 1"



Сайт телекомпании "Ривне 1"
Потім даємо відпочити хлібу 10 хвилин при кімнатній температурі. 3. Пісний гарбузовий хліб. pic. Інгредієнти: гарбузове пюре – 250 г, пшеничне борошно – 360 г, сіль – 0,5 ч.ложки, відвар з гарбуза – 50 мл, сухі дріжджі – 1,5 ч.ложки. Приготування.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.03.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова