/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
Тернополяни, будьте обачними вживаючи рибу! - Новости Тернополя
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.06.2017
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Тернополяни, будьте обачними вживаючи рибу! - Новости Тернополя
Новости Тернополя В останні роки відзначають тенденцію до зростання захворюваності на ботулізм, що обумовлено зростаючими темпами і стихійністю консервування різноманітних видів продуктів у домашніх умовах. ... Джерелами отруєння є наступні продукти: грибні консерви ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація